آیا در مورد سیر سیاه شنیده اید ؟

سیر سیاه از تخمیر سیر معمولی در حرارت و رطوبت کنترل شده تهیه می‌شود. در واقع طی ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتی گراد مزه سیر شیرین شده و رنگ آن سیاه می‌شود.
خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن، عه دلیل وجود آنتی اکسیدان فراوان‌در سیر سیاه است
برخی مطالعات نشان میدهد که سیر سیاه به دلیل وجود....


آلیسین قند خون را کنترل می کند. بعلاوه تاثیر آنتی اکسیدان هایی مثل لاکتوباسیلوس بولگاری در پیشگیری از دیابت هم همیشه مطرح بوده و سیر سیاه غنی از آنتی اکسیدان است
مطالعاتی هم نشان می‌دهد که همین ماده در سیر سیاه می تواند باعث کاهش کلسترول و مشخصا کاهش چربی مضر خون (LDL) و افزایش چربی خوب خون (HDL) می شود. پس خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد و اثر ضد التهابی دارد
این خاصیت ضد التهابی به عنوان عامل مقابله با اثرات آلاینده ها هم کاربرد دارد و آر تاثیر مخرب آنها جلوگیری می کند
برای محافظت از کبد در برابر آسیب های کبدی ناشی از مصرف الکل است، به علاوه سیر سیاه می تواند چربی انباشته شده در کبد را کاهش دهد.

  • # سیر
  • # سیر_سیاه
  • # ضدسرطان

تمامی حقوق این وبسایت متعلق است